En riktigt räddare i nöden

När alla pengar är slut och barnen skriker för fulla muggar, då är det inte kul att vara låginkomsttagare. Skafferiet gapar tomt och kylskåpet rymmer inte ens tillbehören till frukostgröten. Jag dubbelkollade alla mina konton och undersökte om det fanns någon liten kredit kvar på något bortglömt kreditkort. När jag nästan var beredd att ge upp och ringa min hemska svärmor och låna pengar, det är det värsta som finns att kasta olja på lågorna åt hennes eviga klagomål på mitt ekonomiska omdöme, kom jag att tänka på ett tips jag fick av min väninna Laila. Hon sa att det nuförtiden finns onlinetjänster som går ut på att ge folk med akut behov av några tusenlappar en snabb lösning. Det kallas tydligen för snabblån och efter att ha kollat upp snabbfinans snabblån tyckte jag faktiskt att det verkar rätt så harmlöst. Jag provade att ansöka och fick till min förvåning ett ja. En snabb lösning på mina problem var det definitivt men när det var dags att betala tillbaka pengarna var det inte riktigt lika kul. Jaja vi fick i alla fall mat på bordet fram tills löning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *