Låna pengar till ny dator

Samsung UltrabookJag tog mitt första sms lån igår. Det var efter ett besök på Creddit. Känns stort att låna pengar för första gången över huvud taget, nästan vuxenpoäng på det. Jag tog mig ett litet lån för att min dator kraschade för ett par dagar sen och i förrgår var det en snubbe här och kollade på den för att se om den kunde lagas och så – vilket visade sig vara så gott som omöjligt. Fattig student som jag är hade jag alltså inga andra val än att låna pengar, men som tur är hittade jag Creditt som gev mig många nyttiga råd och gjorde att jag kunde jämföra olika banker. Hade jag varit bortskämd hade förmodligen mamma och pappa genast köpt mig en ny dator, men nu är jag inte det. Sorgligt men sant, haha. Tror visserligen inte att de hade velat betala en gamingdator för runt tio tusen kronor ändå faktiskt om jag ska vara ärlig. Dom har aldrig förstått sig på datorer eller esport över huvudtaget. Men när jag berättade för mamma innan att jag hade tagit ett lån tyckte hon bara att det skulle vara en bra erfarenhet för mig och att jag kan ta lärdom utav detta inför framtiden då jag med största sannorlikhet kommer att låna till ett hus, en lägenhet, en bil eller liknande. Och jag kan inget annat än att hålla med henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *