Snabblån för semester

Varför inte ta ett snabblån för en semesterresa som du alltid drömt om? Det är otroligt befriande att bara packa väskan och sätta sig på ett plan till varmare breddgrader särskilt när det är kallt eller regnigt hemma. Istället för att planera och lägga undan pengar så kan du snabbt och enkelt ansöka om ett snabblån och få pengarna på kontot redan samma dag.

Många rabatterade flygresor dyker upp då och då, och det kan vara så att du inte har pengar för tillfället men ändå är väldigt sugen på att boka resan som är så billig just nu. Då är ett snabblån ett alternativ eftersom du kan låna upp till 75 000 kronor och få besked direkt efter din ansökan. Du sköter signeringen elektroniskt och får besked samma dag – det kan inte bli enklare.

Du kan ansöka om snabblån från flera olika kreditgivare som Smspengar, Easycredit, Leasy, och Goodcash. Du gör ansökan på deras hemsida och signerar med ditt BankID eller via textmeddelande till kreditgivaren. Du får pengarna samma dag eller nästkommande bankdag beroende på när ansökan inkom till kreditgivarföretaget. Ett tips är att på lånapengar-snabblån.se jämföra olika snabblångivare för att på så sätt hitta det bästa lånet.

Nackdelar med snabblån för en semesterresa

Problemet med snabblån, eller lån över lag, är att räntan är högre än på ett privatlån, samt att betalningstiden är kortare. För att undvika onödiga avgifter så bör du överväga att betala av lånet så snabbt som möjligt så att det inte tillkommer kostnader som du inte hade räknat med.

Tips

Snabblån har olika typer av villkor och det gäller att jämföra dem mot varandra för att ta del av det mest fördelaktiga erbjudandet. Exempelvis längre betalningstid och lägre ränta är något som du som låntagare bör sikta in dig på. Räntorna skiljer sig åt väldigt mycket men det finns snabblån som faktiskt har rätt så skapliga räntor som 9 – 15 procent.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *