Så fixar du tvättmaskinen

Har tvättmaskinen plötsligt gått sönder? För en småbarnsfamilj kan det vara lite av en katastrof. Oftast kör man ju flera tvättar om dagen, och när det plötsligt inte går riskerar man att skapa ett gigantiskt tvättberg. Då är det skönt att veta att det faktiskt går att få tvättmaskinen fixad snabbt.

Anlita hjälp

Om du trodde att du nu skulle få tips på hur du skruvar isär din tvättmaskin trodde du fel. Det enda rätta att göra när tvättmaskinen strejkar är att anlita hjälp. Du bör helt enkelt laga tvättmaskinen med Clas Fixare istället för att börja skruva själv. Att ge sig på apparater i hemmet på egen hand kan vara både slöseri med tid och farligt. En tvättmaskin är ju dessutom en apparat som processar stora mängder vatten, och efter lite hemmafix kan det tyvärr lätt bli läckage och i värsta fall en vattenskada. När du istället väljer att laga tvättmaskinen med Clas Fixare vet du att jobbet blir gjort på rätt sätt och att du snart har en välfungerande maskin igen.

Detta kan du göra själv

Om din tvättmaskin fungerar bra finns det dock en hel del du kan göra för att underhålla den. Du kan till exempel se till att göra ren den med jämna mellanrum. På så sätt slipper du unken lukt i dina kläder. Börjar den däremot äta upp dina plagg är det dags att ringa en auktoriserad reparatör. Det gäller naturligtvis också om den skulle få för sig att krångla på andra sätt.