Barn älskar kalas

Alla barn älskar kalas och fest. Barn får vanligtvis hålla ett kalas i samband med sin födelsedag, vilket är ett stort ögonblick i deras liv. Mestadels inbjuds klasskamrater och bästa vänner vilket gör det hela ännu roligare. Men barn älskar även maskerader vilket kan göra kalaset mer speciellt och betydligt roligare. Numera har halloween firandet slagit rot i Sverige men det finns inget som förhindrar att använda kostymen till andra fester och kalas året runt. Många tror att en halloween kostym måste vara spöklik men i USA klär barn ut sig till vad de tycker om som exempelvis en prinsessa eller Spiderman.

Stora högtider

Vi håller ofta fest under de stora högtiderna för både vuxna och barn. Att anordna en maskerad är inte något nytt utan går hundratals år tillbaka i tiden. Maskerader var ett överklassnöje som spreds från Frankrike till våra nordiska länder. Under exempelvis drottning Kristinas tid blev hennes påkostade kostymbaler omtalade. Dagens maskeradfester handlar för det mesta om halloween firande men för barn kan maskerader hållas året runt eftersom barn verkligen älskar att klä ut sig.

Jättekul med maskerad

Vem älskar inte att gå på en maskeradfest? För barn och vuxna är en maskerad en jätterolig fest där du kan klä ut dig till din egen favorit karaktär. Hos Party Kungen kommer du att hitta ett jättesortiment av maskeradkläder till riktigt bra pris. Här kan du att välja bland både unika och kreativa maskeradkläder och tillbehör. Du kan enkelt hitta de maskeradkläder eller festbestyr som du letar efter genom att söka under olika kategorier eller teman såsom cirkustema, Disneytema, tropiskt tema eller halloween. När du söker i Party Kungens underkategorier kommer du hitta allt för dekor & rekvisita, hattar, masker, färgade linser, peruker, smink och så vidare. En maskeradfest är jättekul att bli bjuden till eller att anordna sälv. Hos Party Kungen kommer du garanterat att hitta allt du behöver.

Ordna med kalas

När du ordnar med ett kalas är det bra att prata med ditt barn om det ska vara ett vanligt kalas eller en maskeradfest. Vid en maskerad är det rekommenderat att skicka ut inbjudan i god tid så att alla barn har tid att skaffa sina maskeradkläder. Se till att planera för roliga aktiviteter under kalaset såsom fiskdamm eller dansstopp. Det är inte rekommenderat att överdriv inte ett barnkalas. Tyvärr har barnkalas blivit något av en statussymbol där de vuxna sippar champagne medan barnen roas av inhyrda clowner. Håll ett barnkalas på en normal nivå så att alla kan trivas och ha roligt. Om du vill anordna något dyrt och speciellt för ditt barns födelsedag är det bättre att du gör det för familj och släktingar. Se till att kalaset för ditt barns klasskompisar blir lika roligt och enkelt som alla andra kalas med massor av god mat och roliga aktiviteter.